Amb sessions formatives a Lleida, Sort, Tremp, La Vall d’Aran i Les Borges Blanques amb prop de 150 inscrits

GLOBALLEIDA a través del catàleg EmForma ofereix accions formatives en diferents àmbits de la gestió de l’empresa i, aquesta setmana al CEEILleida s’ha impartit la càpsula formativa: Com adaptar la teva empresa a la normativa de protecció de dades personals, de la mà de Ramon Arnó.

També al  CEI Pallars Jussà s’ha impartit la càpsula formativa: La motxilla emprenedora, a càrrec d’ Àngels Revenga. Al CEI Val d’Aran s’han  impartit dos càpsules formatives a càrrec de Juanjo Pérez, la primera,  Estàs pensant a crear la teva empresa i no saps si la teva idea tindrà acceptació? aprèn com esbrinar si tindràs clients! i la segona,  Fomentant l’esperit emprenedor entre els joves a les zones rurals, dos formacions en les que han participat 28 persones a cada una. I al CEI Pallars Sobirà amb 49 inscrits s’ha impartit la càpsula formativa, Mindfulness per a la millora personal i professional, a càrrec d’Àngels Revenga.

Pel que fa a la formació inclosa en els Dijous Emprenedors, al CEI Les Borges Blanques s’ha impartit una sessió sobre Instagram per a empreses: com destacar a la xarxa social de moda, a càrrec de Tània Carrobé

GLOBALLEIDA, en col·laboració amb els ens de promoció econòmica del territori, ofereix a tots els municipis i consells comarcals interessats en la   “Formació per a la promoció econòmica”, tallers de formació especialitzada per tal de potenciar les  capacitats dels participants i animar-los a crear la seva pròpia empresa, ara o en el futur, com una via d’entrada al mercat laboral.