Amb la participació de 15 empreses que ja han iniciat la formació que ofereixen aquests  Programes d’Acceleració Empresarial, amb l’objectiu que les companyies participants millorin el seu model de negoci, incrementin la seva facturació, trobin finançament, avancin en els seus processos de gestió i creïn llocs de treball, entre altres

Des de 2014 han participat un total de 174 empreses amb un èxit de supervivència superior al 95%

GLOBALLEIDA ha posat en marxa una nova edició del PAE, programes d’acceleració empresarial que inclou, el T’Acompanyem i el LLEIDA STARTUP, adaptant la metodologia a la situació actual provocada pel COVID-19, en els què, hi participaran 15 empreses.

Dos programes totalment gratuïts amb una durada aproximada de 8 mesos, adreçats a recolzar persones autònomes i petites empreses de qualsevol sector i, a startups i pimes innovadores.  Ambdós programes utilitzen una metodologia àgil i flexible que combina l’assistència a sessions de formació i l’acompanyament expert per part d’un consultor/a amb la finalitat de fer una diagnosi de l’empresa, reforçar el model de negoci, vendre més, comunicar millor, etc.

Des de 2014 han participat un total de 174 empreses amb un èxit de supervivència superior al 95%. La majoria d’empreses participants en les edicions anteriors han incrementat facturació, nombre de treballadors i han reforçat el model de negoci, el nombre de clients  i un posicionament de marca.

Pel que fa al programa T’Acompanyem, en aquesta edició han estat seleccionades 10 empreses, de les quals 1 pertany al sector de l’agroindústria i 9 al sector serveis, d’aquestes, 2 estan ubicades a l’Urgell i 8 al Segrià. El 20% de les persones participants són homes enfront d’un 80% que són dones.

En quan al LLEIDA STARTUP, en l’edició 2020 participen 5 projectes que corresponen al sector serveis, alimentació i TIC. Cinc empreses que generen 10 llocs de treball assalariats directes i 5 llocs indirectes (freelance), amb una facturació conjunta de més de 150.000 €. Cinc empreses repartides pel territori, 2 a Lleida ciutat, 1 al Pallars Jussà, 1 a Cervera i 1 a Tàrrega. El 64% de les persones participants són homes i el 36% restant són dones.

Els representants de les 15 empreses participants ja han començat les sessions de diagnosi per tal de posar les bases d’un creixement sòlid i sostenible a l’empresa, en sessions individuals.

Està previst que el proper dia 8 de juny es faci la primera formació grupal per  videoconferència, degut a la impossibilitat de fer-ho de forma presencial i seguin les normatives previstes en el compliment de les mesures necessàries per garantir la seguretat sanitària dels participants.