Les activitats proposades en Catàleg EmForma ofereix un ampli ventall de sessions formatives relacionades amb l’emprenedoria i l’empresa

La proposta formativa per aquesta setmana al Ceeilleida ha estat, la càpsula “Mdirector: envia e-mails massius personalitzats evitant spam podent obtenir un informe de la campanya”, a càrrec d’Àngel Fulquet. Una formació que tenia com a objectiu construir i gestionar una base de dades de clients, establir una forma periòdica de comunicació amb aquests clients a través de newsletters o butlletins dissenyats a través de MailChimp, i també prendre decisions a partir dels informes obtinguts en els enviaments.

Per la seva part, al CEI Almenar s’ha impartit la càpsula “Projecte Emprenedor: de la idea a la realitat”, a càrrec de Marta Grañó, en la que ha explicat què s’ha de fer realitat d’una idea i com analitzar-la per comprovar si és una bona proposta i si el projecte funciona en el món real.

El CEI Cervera ha ofert la segona sessió de la càpsula “Gamificació: Introdueix els elements dels jocs per a motivar i potenciar la teva idea de negoci “, a càrrec d’Àngel Fulquet. Una formació que té com a objectiu adaptar els elements dels jocs en entorns no lúdics, sigui per resoldre problemes concrets o per potenciar motivació, participació, interès o fidelització. Amb un cost molt baix s’estan aconseguint uns resultats increïbles en el món empresarial, comercial i emprenedoria.

“Com fer arribar el meu producte al consumidor” és  el títol de la  sessió formativa que ha ofert el CEI Borges Blanques, a càrrec d’ Eduard Cristóbal en la que s’han donat a conèixer  les eines bàsiques per dur a terme la seva política de distribució, centrant-se en exposar les diferents alternatives per fer arribar el producte o servei al nostre client, explicant les diferents estratègies de distribució al voltant de la longitud, cobertura i multiplicitat sense oblidar les noves tendències en aquest camp.

També en el CEI Pallars Jussà s’ha impartit la càpsula  “Els 10 errors més plausibles en la gestió d’un petit negoci”, a càrrec de Jordi Mitjans, que tenia com a finalitat adquirir una cultura del fracàs en clau positiva i constructiva, conèixer errors comuns i importants en el procés de creació d’un negoci a partir de casos reals i reflexionar i aportar eines per evitar-los o solucionar-los.

Així mateix, el CEI Alta Ribagorça va iniciar el cicle de Dijous Emprenedors, que està dividit en quatre sessions,  amb “Els errors més freqüents a l’emprendre, i com posar-hi remei”, pensat per a persones emprenedores que es troben en fase idea o creació, i per a empreses de recent creació, i que pretén alertar que emprendre és un camí ple d’incertesa, on equivocar-se és fàcil i que a vegades és necessari per poder aprendre. De fet, la metodologia de prova i error és de les més eficaces quan hi ha molta incertesa, ressalta el responsable d’aquesta formació, Jordi Puigdellívol.

Dins l’àrea de Talent i ocupació s’ha impartit la sessió formativa “Presenta’t de manera eficaç: Practica l’Elevator Pitch” a Tàrrega i, a Bell-lloc. I a l’IMO Lleida una sessió titulada  “Utilitza el teu smartphone en la recerca de feina”.

En total aquesta setmana s’han impartit vuit sessions formatives a través de la Xarxa Cei del territori a les que han assistit un centenar de participants.

 

Lleida, 09 d’octubre de 2016

http://www.globalleida.org/sites/default/files/6-10-16-cei_borges-com_fer_arribar_el_meu_producte_al_consumidor-2.jpg, http://www.globalleida.org/sites/default/files/6-10-16-cei_cervera-gamificacio.jpg