Amb un balanç de 40 activitats formatives, en les que han participat prop de 400 persones i amb més de 11.000 visualitzacions a les 38 sessions de formació online proposades en el període de confinament total, a través del nostre canal youtube

Aquesta setmana acabem les propostes formatives del 2020, al CEI Bell-lloc, amb una sessió dels Dijous Emprenedors “Claus del rendiment personal per superar la crisi que provoca la Covid-19” , impartida per Marco Antonio Yagüe, Enginyer Agrònom, MBA per ESADE i Màster en Desenvolupament Organitzacional.

En aquesta jornada s’ha fet el plantejament de què, la Covid-19 ha vingut per transformar tot allò amb el que es relaciona; tan a nivell individual, social i empresarial. La Covid-19 està canviat les regles i els valors sobre els que assentem la nostra existència, la nostra convivència i la nostra economia. Fins on ens portarà la transformació? Serem capaços d’adaptar-nos i mantenir la nostra qualitat de vida?. En aquest escenari d’incertesa els participants han revisat els fonaments del rendiment personal i com la Covid-19 està alterant aquest principis i la nostra conducta i s’han plantejat estratègies per recuperar i millorar el nostre rendiment i expectativa de vida.

En aquest 2020 l’aposta d’aquest Consorci en l’àmbit de formació ha estat oferir aquest servei , amb l’objectiu de  fomentar tant el creixement personal com el professional del teixit empresarial del territori de Lleida. Amb un balanç de 40 activitats formatives en les que han participat prop de 400 persones i amb més de 11.000 visualitzacions a les 38 sessions de formació online proposades en el període de confinament total a través del nostre canal youtube.