GLOBALLEIDA  a través del catàleg EmForma ofereix capsules formatives  especialitzades en diferents àmbits de la gestió empresarial

2019-01-25 Aquesta setmana al CEEILLEIDA s’ha impartit la càpsula formativa Tècniques de comunicació parlar en públic, a càrrec de David Jorba, formador i president de l’Associació de Formació i Coaching 12 pilars. Una sessió formativa en la que, els 15 assistents han pogut aprendre a controlar l’estrès a l’hora de parlar en públic, saber com estructurar una presentació efectiva i aprendre a “llegir” l’audiència i adequar el missatge.

Aquesta càpsula formativa, que s’ha d’impartir en grups reduïts, es tornarà a repetir el 31 de gener i el 7 de març per tal de cobrir l’alta demanda que ha generat.

Pel que fa a les activitats formatives que s’ofereixen a alumnes i professors dels centres educatius del territori, incloses en el Programa E2 Escola d’Emprenedors pel foment de l’emprenedoria, al INS Ronda de Lleida s’ha impartit a un grup de 28 alumnes de 4r de l’ESO, el Taller “D’on sorgeixen les idees de negoci”, a càrrec de l’Ana Campos.

Tanmateix a l’Escola del Treball de la mà de Jordi Puigdellívol s’ha impartit el taller “Model de negoci a través de la metodologia SCOPE” a un grup de 30 alumnes