Com el Taller de Pla d’Empresa i les Sessions de sensibilització proposades en el programa E2

Aquesta setmana Tàrrega ha seguit amb una nova sessió del Taller pla empresa, un taller  pràctic de formació  dirigit a  grups reduïts d’emprenedors que tinguin una idea de negoci, amb l’objectiu d’aprendre a fer i tirar endavant  un Pla d’Empresa, requisit imprescindible per crear una empresa.

Pel que fa a la formació inclosa en el programa E2 Escola d’Emprenedors, programa que neix amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora en l’àmbit del sistema educatiu, potenciar actituds positives i despertar entre els alumnes l’interès pel món de l’empresa i promoure  iniciatives empresarials, mitjançant accions i activitats adreçades a alumnes i personal docent. Aquesta setmana s’ha impartit una doble càpsula formativa al Viver d’FP Emprèn, un Seminari de sensibilització: foment de l’esperit emprenedor als alumnes de CFGM de Gestió Administrativa i un altre adreçat als alumnes de CFGS de Màrqueting i publicitat amb una participació en total de 41 alumnes.

També  dins les activitats incloses en el Programa E2, a l’Escola del Treball  s’ha impartit la segona part del Taller de metodologia SCOPE, metodologia que promou el pensament actiu, la planificació, el raonament crític, i la resolució de problemes.

Tanmateix al Ceeilleida s’ha impartit la càpsula formativa Tu ets el missatge. Comunica’t com un orador professional amb la Programació Neuro-lingüística, a càrrec de  Ferran González Martínez. soci-Director de FerranTuCoach . La Programació Neuro-lingüística té una sèrie d’eines que en s ajuden a entendre com ens comuniquem i perquè ho fem. Per ser eficaços en la nostre comunicació és vital saber que estem comunicant, a qui ho estem fent i com.