Contribuir a la creació de 89 noves empreses, facilitar la incorporació al món laboral de 410 persones a través de la Plataforma virtual d’ocupació o la participació de més de 3.000 persones a les activitats formatives proposades en el catàleg EmForma són alguns dels èxits d’aquest semestre

L’empresa, Aromes de Can Rosselló, participant del programa T’acompanyem, IKIHause, participant del programa StartUp, la Perruqueria DARRERE EL TELÓ ESTILISTES de Lleida, un  cas d’èxit del programa Reempresa i Odissea Studio, usuària del servei d’assessorament han explicat la seva experiència personal

Lleida, 17 de juliol de 2018. Avui hem fet balanç de les principals activitats i programes de GLOBALLEIDA en el 1er semestre de 2018 i hem parlat dels projectes d’algunes de les noves empreses que han iniciat la seva activitat empresarial o estan participant en algun dels programes d’acceleració empresarial, com el StartUp o el T’acompanyem.

L’empresa, Aromes de Can Rosselló, que es dediquen a la producció de Lavanda a l’Horta, participant del programa T’acompanyem, IKIHause, dedicada a la construcció de cases saludables, participant del programa StartUp, la Perruqueria DARRERE EL TELÓ ESTILISTES de Lleida, un  cas d’èxit del programa Reempresa i Odissea Studio,  empresa de Disseny Gràfic,  usuària del servei d’assessorament, han explicat la seva experiència personal i els beneficis dels programes i serveis que estan utilitzant.

L’oferta permanent de serveis en diferents activitats i programes dins les àrees d’Emprenedoria i empresa, dinamització de la Xarxa Cei, Projectes estratègics i territorials, Finançament, Formació i Talent i ocupació  ha permès que en el 1er. semestre de 2018 el consorci GLOBALLEIDA  hagi obtingut molt bons resultats.

La creació de 89 noves empreses en el primer semestre de l’any, són algunes de les iniciatives empresarials que han sorgit dels més de 600 assessoraments a emprenedors i empresaris del territori que s’han fet en els primers mesos del 2018.

Els resultats del programa Reempresa, que posa en contacte a persones que volen traspassar el seu negoci amb altres que volen obrir-ne un de nou s’han traduït en 19 casos d’èxit en el conjunt del territori i, la suma de 51 cedents i 57 reemprenedors  inscrits a la plataforma Reempresa.

Aquest semestre hem començat una nova edició del Lleida StartUp, i T’acompanyem programes de creixement empresarial per autònoms, Pimes i StartUp, en els que estan participant un total de 21 empreses, amb l’objectiu de proporcionar les eines necessàries per tal de dur a terme una reflexió estratègica i identificar els factors claus d’èxit de la empresa, els seus reptes o establir un pla d’acció personalitzat.

Paral·lelament, GLOBALLEIDA promou la formació i la inserció laboral. Així, a través de la  Plataforma virtual d’Ocupació s’ha facilitat la incorporació de 410 persones al món laboral. A més, durant la primera meitat de l’any més de 3.000 persones han participat en les més de 250 activitats formatives que inclou el catàleg EmForma dissenyat per GLOBALLEIDA.