Aquets Premis formen part del Programa E2, Escola d’emprenedors, una iniciativa conjunta entre  GLOBALLEIDA i el Departament d’Ensenyament

Coincidint amb el lliurament d’aquests premis hem convidat a  representants dels Centres Educatius FEDAC Lleida i INS Caparrella  

17-10-2018 Avui a UA1Ràdio hem parlat de l’èxit del Programa E2, Escola d’Emprenedors adreçat a totes les etapes educatives i personal docent. Programa  que inclou els Premis E2, una iniciativa conjunta entre  GLOBALLEIDA i el Departament d’Ensenyament què, va celebrar ahir el 5è aniversari a l’acte de lliurament d’aquests Premis, que va tenir lloc al CaixaFòrum.

Els centres educatius de la província de Lleida han acollit aquest programa com un referent pel foment  de l’emprenedoria, amb les 104 activitats sol·licitades aquest any han rebut formació 3.136 alumnes i 47 professors de 38 centres educatius del territori.

Els representants dels centres convidats a participar en aquest espai han explicat com han treballat  les activitats que han sol·licitat, tant de l’alumnat com del professorat i els resultats que han obtingut tant a nivell de centre com dels alumnes.

Els 10 centres educatius que s’han presentat als Premis en aquesta V edició són: L’Escola Alba, Fedac Lleida de Primària, Fedac Guissona d’Eso, els Maristes Montserrat de Batxillerat i Escola del Treball, La Salle Mollerussa, La Caparrella, Col·legi Episcopal, Ilerna i Joan Brudieu (La Seu d’Urgell) de Cicles formatius de Grau Mig i Superior.