Una jornada adreçada a universitaris, estudiants de cicles formatius, emprenedors i públic en general, organitzada per GLOBALLEIDA i la Càtedra Santander d’Emprenedoria de la UdL, des de el 2013

Avui, al espai de GLOBALLEIDA  a UA1 Lleida Ràdio hem parlat de La Jornada ENDAVANT d’Emprenedoria i Creixement Empresarial: Emprèn amb Talent, que es celebrarà demà dimecres 25 de novembre de 2020 de forma telemàtica i què, tot hi que es celebrarà d’una manera diferent a la d’altres anys hi ha més de 180 inscrits. Una jornada organitzada anualment des del 2013 per GLOBALLEIDA, en col·laboració amb la Càtedra Santander d’Emprenedoria Universitària de la UdL.

Hem conegut al Dídac Merino, Soci fundador de Masqueit Smart Access i a la Marta Duran , MarCom Directora d’INGAMEVR (INGroup), dos dels emprenedors que participaran a la Taula d’experiències de la Jornada. I a Juan Carlos Cubeiro, que ens ha fet una pinzellada de la Conferència “De la transformació digital a la transformació humanista” que impartirà demà.

Tanmateix, José Manuel Alonso, Director de la Càtedra Santander d’Emprenedoria Universitària i professor de la  Facultat de Dret, Economia i Turisme de la UdL i la Marisa Benitez, coordinadora de l’àrea d’emprenedoria de GLOBALLEIDA, han fet un balanç sobre la trajectòria d’aquesta jornada i la importància de fomentar la emprenedoria  i donar suport als emprenedors per contribuir al creixement empresarial del nostre territori.

UA1 Lleida Ràdio