Plataforma que compta amb 17 entitats adherides i que té la finalitat de millorar l’ocupabilitat de les persones del territori, cooperant i compartint informació i recursos

Avui, en el programa “Un dia Més” a UA1 Ràdio Avui hem parlat de la Plataforma Virtual d’Ocupació que dinamitza GLOBALLEIDA,  com funciona i quines entitats estan adherides. Aquesta Plataforma té la finalitat de millorar l’ocupabilitat de les persones del territori, cooperant i compartint informació i recursos.

Un sistema d’informació comú que integra els serveis d’ocupació de les entitats locals i permet la gestió d’informació comuna de les entitats participants que  actualment compta amb 17 entitats adherides.

En aquest programa han participat, la responsable de l’àrea de talent i Ocupació de GLOBALLEIDA, Sara Sampedro, la responsable del SIL (Servei d’Intermediació Laboral) del IMO, Genoveva Suay i tècnic del Segrià Sec, Juanjo Pérez, que han explicat el funcionament, gestió  i els resultats obtinguts, així com les avantatges d’aquesta plataforma en municipis petits, com es gestionen les ofertes de feina de les empreses de la zona i la publicació a la plataforma, un servei que facilita la recerca de feina.