Avui, a UA1 Lleida Ràdio hem parlat de les activitats que GLOBALLEIDA ha organitzat en el marc de la Fira de Sant Miquel, tot i l’anul·lació de la Fira presencial la Ronda de Finançament prevista s’ha traslladat al Teatre de la Llotja amb l’objectiu de seguir oferint aquest servei de finançament adreçat a autònoms, micropimes, pimes i grans empreses.

En aquest espai el representant de l’ICF Institut Català de Finances, Vicens Bascuñana, Delegat Comercial d’aquesta entitat ha explicat a quin tipus d’empreses van dirigits els seus productes i ha fet un petit balanç de les actuacions de l’entitat a la que representa, per ajudar al teixit empresarial  durant aquests mesos tant difícils com a conseqüències de la situació provocada per la pandèmia del COVID-19.

Per altre banda hem pogut conèixer a Jordi Garcia, CEO Becquel, especialistes en energia solar. Promocionen i incorporen  les energies renovables a qualsevol ubicació, una de les empreses que participarà en aquesta propera jornada.

GLOBALLEIDA, com a promotor financer i dinamitzador de l’emprenedoria i l’empresa, amb l’objectiu d’apropar al teixit empresarial de les terres de Lleida, recursos per endegar i consolidar els seus projectes, reuneix periòdicament a analistes de les principals fonts de finançament tant públic com privat, les entitats convidades el proper divendres 25 de setembre són ENISA,CDTI, Avalis, ICO i ICF.

UA1 Lleida Ràdio