El conseller delegat de GLOBALLEIDA ha estat convidat al programa organitzat en el CEELleida per parlar del balanç de les actuacions en aquest 2018 i posar en valor la Jornada CONNECTA

També han participat els responsables de les empreses Agropig, Randombox i Gruppe que s’han instal·lat al centre empresarial en els últims mesos i que ja formen part de la Xarxa Cei del territori

14-11-2018 Aquest matí en el programa Emprendedores de Ràdio Lleida-Cadena SER, Oriol Oró ha fet una balanç en el que ha destacat la feina feta per GLOBALLEIDA des de 2013 contribuint a la creació de 559 empreses que han generat 811 llocs de treball directes amb una inversió estimada en 10.340.096€.

Ha destacat la feina feta a través dels serveis i programes que s’ofereixen tant a la Xarxa de Cei’s com als Consells Comarcals o Ajuntaments. Fet que ha suposat que en els últims 10 mesos  s’hagi facilitat la creació de 56 noves empreses i la continuïtat de 27 més a través del programa Reempresa, en total 83 empreses que han  generat una ocupació directe de 135 llocs de treball i una inversió induïda de 1.391.130€. Així mateix, mitjançant les rondes de finançament organitzades durant el 2018, 46 empreses han demanat un suport financer de prop de 1.5 M€. En els programes de creixement empresarial han participat 21 empreses; en les activitats de formació proposades en el Catàleg EmForma han participat 1.388 persones, i en les activitats adreçades a alumnes i professors incloses en el Programa E2 pel foment de l’emprenedoria, la participació ha estat de 3.136 assistents.

El programa d’avui,  també ha servit per posar en valor la Jornada CONNECTA, emmarcada dins dels programes de creixement empresarial  de GLOBALLEIDA, que agrupen, des d’autònoms i micropimes, a pimes o Startup’s, amb la finalitat de ser un espai de trobada del teixit empresarial i  promoure la generació d’oportunitats i sinergies que els hi aporti, un valor afegit a la seva activitat econòmica. Una vegada més Antoni Brufau, va compartir la seva pròpia experiència en el món empresarial amb els emprenedors  i els va encoratjat a seguir treballant per fer les coses no “només per créixer” sinó per “fer-les bé” amb “ètica, valors i actitud per sobre dels productes”. A més es va fer el lliurament d’un reconeixement als participants dels programes T’acompanyem i Start-Up.

Les empreses Agropig, Randombox i Gruppe que s’han instal·lat al centre en els últims mesos i que ja formen part de la Xarxa Cei del territori han destacat les avantatges d’ estar  al CEEILeida i compartir experiències amb altres empreses que estan en una situació similar. A més de comptar amb serveis de suport en totes les àrees de l’empresa.

Programa Empresaris Cadena SER 14 de novembre de 2018