Aquesta setmana  a Lleida, Cervera i Tremp  s’han impartit 22 hores de formació a la que han assistit un total de 86 persones interessades en la millora de les temàtiques proposades

A través del catàleg “EmForma” dissenyat per GLOBALLEIDA s’ofereix un ventall d’accions formatives adreçades a emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzades en les darreres novetats en gestió empresarial per fomentar l’ocupació i l’autoocupació.

El dimarts i dijous d’aquesta setmana s’ha impartit a l’ Institut Municipal d’Ocupació la primera part del curs: “Com utilitzar eficaçment les xarxes socials al teu establiment?, una formació adreçada a professionals del sector comerç, així com, d’altres sectors de serveis amb negoci orientat al consumidor amb establiment a peu de carrer, per aprendre  a utilitzar les xarxes socials com un aparador per al nostre negoci. I com a través de les xarxes socials  es poden mostrar els productes i serveis del nostre establiment a qualsevol persona, bé sigui, dins de la pròpia  zona d’influència com a persones interessades en aquests productes o serveis.

Aquesta formació  comptarà amb una segona part la propera setmana, amb un total de 10 hores formatives  distribuïdes en 4 sessions.

 Al  Cei Pallars Jussà   s’ha impartit la càpsula formativa “Els 10 errors més plausibles en la gestió comercial d’un petit negoci”,  amb la finalitat d’adquirir una cultura del fracàs en clau positiva i constructiva, conèixer errors comuns i importants en el procés de creació d’un negoci a partir de casos reals i reflexionar i aportar eines per evitar-los o solucionar-los.

També al Cei Cervera, s’ha iniciat el Cicle Formatiu,  Cervera Tallers, adreçat a  emprenedors, empresaris o persones que volen crear una empresa o millorar la seva formació. El primer taller d’aquest cicle, “Tècniques comunicació, gestió emocional, treball en equip, connecta amb la teva passió i converteix -la en professió”. Aquest cicle impartit per quatre professors s’ha distribuït en dos sessions, entre dimarts i dimecres  amb un total de 17,5 hores.

Per altre banda al CEEILLEIDA s’ha impartit la càpsula formativa, “Linkedin per a professionals i empreses”, dividida en dos sessions de 3h cada una. La sessió a càrrec d’Albert Polo i Parra, expert en transformació digital i consultor en estratègies digitals té com a objectiu aprendre a desenvolupar els punts clau d’un bon perfil que permeti potenciar la visibilitat i notorietat de la seva marca 2.0. Els participants també han conegut les principals tècniques per utilitzar Linkedin per a generar oportunitats de negoci, tant per a professionals com per a empreses.