JORNADA CONNECTA

Què és?

Aquesta trobada s’emmarca dins dels programes de creixement empresarial de GLOBALLEIDA, que agrupen des de autònoms i micropimes, a pimes o startup’s, i neix amb la finalitat de ser un espai de trobada del teixit empresarial i promoure la generació d’oportunitats i sinergies que els aporti un valor afegit a la seva activitat econòmica.

PARTICIPACIÓ EN FIRES

Des de el 2013, GLOBALLEIDA promociona als emprenedors de la Xarxa Cei a les diferents Fires que es celebren a la ciutat, posant al seu abast un estand de 64m2 en el que poden exposar i donar a conèixer els seus productes i serveis.

Per tal d’optimitzar els resultats de la  participació dels emprenedors a les fires, GLOBALLEIDA, els hi ofereix  formació a tots els interessats a conèixer els aspectes que cal treballar abans, durant i després de participar en una  fira, de manera efectiva, reduint els costos i maximitzant els avantatges.

La fira es planteja com  un espai  per obtenir oportunitats comercials,  un excel·lent aparador per a que les empreses de la Xarxa Cei, puguin  donar a conèixer els seus productes i serveis, consolidar clients i mercats o conèixer de nous.

Fira Sant Miquel 2019

Fira Municipàlia 2019

HORARI D'ATENCIÓ
De dilluns a divendres:
Matí:  de 8:00 a 15:00 h

CONTACTA AMB NOSALTRES
Tel. 973 725 522
Rambla Ferran 21 9a planta
25007 Lleida
 

 

HORARI D'ATENCIÓ
De dilluns a divendres:
Matí:  de 8:00 a 15:00 h

 

CONTACTA AMB NOSALTRES
Rambla Ferran 21 9a planta
25007 Lleida