Com dissenyar un model de negoci, un curs bàsic de Comunity Manager, les eines de teletreball per la Pime i linkedin, la xarxa social més professional han estat les temàtiques que s’han impartit aquesta setmana al territori

Aquesta setmana s’ha impartit la última sessió de la capsula formativa, Com dissenyar un model de negoci, una formació que ha comptat amb un total de 6h de formació impartides per Josep Maria Valero, Gestor de Projectes a Nestlé, S.A. en les què els participants han après d’una manera pràctica, interactiva i senzilla a com dissenyar un model de negoci amb l’eina Canvas i a conèixer altres eines i estratègies de disseny de models de negoci.

Al CEI Pallars Jussà, d’Albert Polo, Enginyer de sistemes informàtics i MBA, consultor especialitzat en el desenvolupament de negocis digitals ha impartit les dos sessions del curs bàsic de Comunity Manager, que ha servit per aprendre i gestionar el calendari editorial de publicacions als mitjans socials, optimitzar el contingut de les publicacions i alinear la comunitat virtual  amb els objectius empresarials. Amb aquesta formació els participants   han pogut conèixer més a fons les eines que hi ha disponibles per difondre la nostra empresa o servei.

Per altre banda, al CEEILLEIDA, s’ha impartit la càpsula formativa Eines de teletreball per la Pime. Una formació en la què s’han proposat diferents eines que permeten implementar el teletreball per a les PIMES, des de eines de gestió de correu i de fitxers online i col·laboratius, fins a sistemes de virtualització d’equips d’escriptori o servidors al núvol. I al Viver FP Emprèn , s’ha la càpsula formativa: linkedin, la xarxa social més professional, a càrrec de l’Ester Barqué, community manager, dinamitzadora i formadora en xarxes socials. La càpsula, que s’ha ofert a través de la plataforma Zoom, ha tingut com a objectiu ensenyar a utilitzar Linkedln per potenciar i incrementar les possibilitats professionals.