Les noves ‘startups’ són Agropig, De Paraula, Invelon Technologies, Kopen Software, Krea, Sitcons i 3D Telemetria Làser, i entre totes generen 20 nous llocs de treball

Habilitada una nova àrea de lleure en la zona verda del CEEI, amb l’objectiu de facilitar el contacte i el treball en comú entre els emprenedors

21-6-2018.- Set empreses han iniciat la seva activitat al Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILleida) durant aquest any 2018, la qual cosa fa incrementar l’índex d’ocupació del viver del 66% de fa un any al 90%. Les noves firmes són Agropig, De Paraula, Invelon Technologies, Kopen Software, Krea, Sitcons i 3D Telemetria Làser

Entre les 7 noves empreses han generat 20 nous llocs de treball. Actualment, entre les 30 empreses que hi ha instal·lades al CEEILleida hi treballen 135 persones, un 65% per cent més que fa un any.

Representants de les noves empreses han explicat avui l’activitat que desenvolupa cadascuna en l’acte de lliurament de claus, que ha tingut lloc al CEEILleida.

Després de l’acte, els emprenedors han visitat la nova zona de lleure que s’ha habilitat en la zona verda del CEEILleida, que s’ha creat amb l’objectiu d’intentar facilitar el contacte i el treball en comú entre els emprenedors.

Fitxes de les noves empreses del CEEILleida

Agropig: Empresa que es dedica a l’assessorament en el tractament i la gestió de residus ramaders.

Deparaula: Empresa que vol construir i impulsar la marca personal o empresarial a través del missatge. Neix amb la voluntat de transformar idees i projectes en textos que venguin a través de la comunicació estratègica i màrqueting de continguts.

Invelon Technologies: Consultoria tecnològica que assessora a les empreses en l’elecció i implementació d’equips, tecnologies i infraestructura totalment personalitzades i adaptades a les necessitats per a la consecució dels objectius establerts.

Kopen Software: Crea software per fer més fàcil el dia a dia de les empreses. D’aquest software destaquen dos principals característiques: que no és difícil d’utilitzar i que es pot personalitzar per tal d’adaptar-lo a totes les empreses. El seu primer producte es diu Koolvet, un programa de gestió per al sector veterinari que comercialitzen com un servei de quota mensual. Així, per una petita quota mensual, els veterinaris disposen d’un accés web des d’on poden gestionar totes les dades de la seva clínica.

Krea: Empresa tecnològica especialitzada en energia fotovoltaica i compromesa amb el medi ambient. Desenvolupa projectes integrals en les principals tecnologies renovables: solar, microhidràulica i biomassa. La seva especialitat és l’energia solar fotovoltaica.

Sitcons: Estudi de modelat, animació i programació, especialitzat en el desenvolupament d’eines i serveis web en entorns 3D. També realitzen virtualitzacions 3D per a e-commerce, simulacions industrials 3D, prototipatge experimental 3D, realitat virtual i augmentada, computer vision, Machine learning, solucions CAD 3D, formació tècnica de modelatge i animació 3D i programació de videojocs.

3D Telemetria Làser: Ofereix serveis 3D d’última generació, entre ells la realització d’escaneig tridimensional d’edificis i d’entorns, a partir dels quals poden obtenir passejos virtuals immersius en qualitat 4K, entorns reals interactius, visió VR, plànols 3D, entre d’altres.