Xerrada organitzada per GLOBALLEIDA, en el marc de la presentació de la nova  convocatòria  del Pla Embarca per aquest any 2016.

GLOBALLeida, va organitzar ahir a l’edifici del CaixaFòrum, una xerrada sobre  “Els 10 errors més habituals dels emprenedors a l’hora d’accelerar la seva start-up”,  a càrrec de Ramon Freixanet, director executiu de GFT IT, amb l’objectiu de donar a conèixer  els principals errors que cometen els emprenedors a l’hora de fer créixer les seves empreses

En aquest marc, la responsable de l’àrea  de Finançament de GLOBALLEIDA i Coordinadora del Programa Start-Up Catalonia a Lleida,  Imma Camino, ha explicat tots els detalls de la  tercera convocatòria del Pla Embarca 2016, oberta fins al 29 de febrer. Programa adreçat a les Start-Up de menys de 5 anys de vida que vulguin accelerar les seves vendes i fer créixer els seu projecte empresarial.

El Pla Embarca, és un programa  impulsat conjuntament per Catalunya Emprèn i ACCIÓ i gestionat des de GLOBALLEIDA, amb l’objectiu d’impulsar el creixement d’empreses innovadores i disminuir la mortaldat de projectes empresarials imputables a causes derivades de la manca d’experiència, errors en la gestió o problemes en l’equip.

El programa ofereix un acompanyament de sis mesos de durada a l’empresa amb l’objectiu de reduir el període de validació i d’arribada al mercat del producte/servei, i aconseguir que els equips promotors es capacitin per executar un pla de creixement. La primera edició es va posar en marxa el 2013 i des de la primera edició, ja són 214 start-ups de tota Catalunya les que han passat per aquest programa

Lleida, 16 de febrer de 2016