Agraïm la participació als prop de 400 assistents per fer possible aquesta gran jornada de divulgació emprenedora

21-11-2018 Des de GLOBALLEIDA  volem agrair la participació a tots els assistents a la jornada empresarial Connecta Lleida&Business 2018 celebrada el passat 5 de novembre a la Llotja de Lleida.

Una Jornada emmarcada dins dels programes de creixement empresarial de GLOBALLEIDA, que agrupen autònoms, micropimes, pimes o Start-Up’s amb l’objectiu de generar la dinàmica i el context idoni que permeti al teixit empresarial lleidatà en general, i a les empreses participants en els seus programes en particular, millorar les seves oportunitats de negoci.

Felicitem a les empreses participants en els programes de GLOBALLEIDA, protagonistes de la jornada CONNECTA en la què, van poder compartir amb Antoni Brufau i Ramon Roca les seves experiències empresarials. I especialment felicitar també, a tots els que van rebre el diploma de reconeixement per la seva participació, esforç i implicació en els programes T’Acompanyenm i Lleida StartUp (programa realitzat amb el suport d’Acció).

Tanmateix volem agrair el suport de les institucions a la tasca que desenvolupa aquest consorci tant en el foment, com en el suport de la creació i creixement de noves empreses amb l’objectiu de potenciar l’economia del territori.