Es tracte de la guanyadora, Cristina Cirera i de la finalista, Flors Capella, de l’edició 2020 del Premi Jove emprenedor 

Avui a l’espai de GLOBALLEIDA a UA1 Lleida Ràdio el responsable del CEI Pallars Jussà, Josep Mª Tarrat que ens ha explicat que el Premi Jove emprenedor ha arribat a la seva 18ena edició.

Un premi que s’organitza des del Consell Comarcal conjuntament entre el CEI Pallars Jussà, que forma part de la Xarxa CEI que dinamitza GLOBALLEIDA, el Programa Catalunya Emprèn i l’Oficina Jove del Pallars Jussà.

He conegut a  la guanyadora de l’edició 2020, la Cristina Cirera de l’empresa l’ametlla del Pallars, que va recollir el premi els passat divendres 30 d’abril de manera semipresèncial al Municipi d’Isona i conca Dellà. Es tracta de transformar l’ametlla cultivada tradicionalment per la família i comercialitzada com a comodity per passar a comercialitzar-la transformada en diferent varietats de producte i derivats, Ametlla torrada, ametlla salada, ametlla garapinyada , carquinyols d’ametlla, galetes.

També hem conegut el cas de la  Flors Capella, de l’empresa Natural Dyes. Una de les 7 finalistes al Premi Jove emprenedor 2020. El projecte Natural Dyes, està dedicat al disseny confecció i venda de roba per a nadons. Utilitza el cotó i el tracta amb tints naturals molt més còmodes i sense al·lèrgens per als infants.

Les dos joves que han coincidit en que volen desenvolupar el seu projecte de negoci al Pallars, estan participant en l’edició 2021 del programa d’acceleració empresarial T’ACOMPANYEM de GLOBALLEIDA.

UA1 Lleida Ràdio