La nova marca conjunta d’oli d’Oliva Verge Extra amb l’estàndard de qualitat de millor oli del món produïda per, Ramon Barrull de la Cooperativa La Granadella, Montse Soria de Raig d’Arbeca, Adrià Dalmau de Nousegons i Maria Guiu d’Oli Soleil 

Guardonat a Tokio, en el concurs Oil Japan, a Lleida,  a la Fira d’Oli de Les Borges Blanques en la categoria Fruitat Madur  i a l’espera dels resultats del concurs de Los Angeles  Internacional  Extra Virgin Olive Oil ompetition

2019-01-29 Avui a l’espai “La ciutat de Lleida” d’ONDA CERO, els 4 productors de la nova marca conjunta SUO TEMPORE, l’Oli  d’Oliva Verge Extra han explicat que aquest oli, compleix amb l’estàndard de qualitat més alt del món després d’introduir millores durant dos anys. Un estàndard molt per sobre d’altres olis de la seva categoria i dels criteris de qualitat d’altres organismes com el COI, els consells reguladors de les denominacions d’origen o la QvEXTRA.

Un oli que ja ha estat premiat en el prestigiós concurs internacional d’olis “Olive Japan”, amb la medalla de plata d’aquest certamen celebrat a Tokio i, en el concurs dels Millors Olis de la Fira d’Oli de Les Borges Blanques, en la categoria Fruitat Madur. També s’ha presentat al concurs de Los Angeles, Internacional  Extra Virgin Olive Oil Competition, del que estem a l’espera dels resultat.

Aquest projecte col·lectiu que neix de la mà del Clúster de l’Oli de Catalunya i impulsat per GLOBALleida, compta amb el suport dels tècnics de l’IRTA, centre d’investigació capdavanter en recerca i qualitat oleícola i, el suport econòmic del SOC.