GLOBALLEIDA, amb el catàleg EmForma ofereix diferents càpsules, tallers i cicles de conferències a tot el territori 

Dins les accions de formació incloses en el catàleg EmForma per millorar la gestió de l’empresa,  formació adreçada a persones emprenedores, empreses de recent creació, autònoms i professionals, aquesta setmana els formadors Òscar Becerril i Maria del Olmo, han impartit al Centre d’Iniciatives Empresarials, el Taller  L’emprenedor/a comercial, en el què, els participants han treballat  les habilitats comunicatives necessàries per vendre i s’han iniciat en el pla de comunicació de la empresa. Tanmateix  a l’Ajuntament de la Vall de Boí s’ha impartit la càpsula formativa: Com generar factures electròniques a  càrrec de  Jordi Pua.

Pel que fa als Dimarts Feiners, formació d’orientació professional dirigida a persones que estan en procés de cerca activa de feina, a l’ Ajuntament de La Granadella s’ha impartit una sessió formativa La comunicació interpersonal, a càrrec de  Gorka Bartolomé.

Tanmateix a l’edifici Ibercaixa, la tècnica d’emprenedoria María Ruiz, ha impartit una sessió formativa sobre els Factors clau a tenir en compte per iniciar un projecte empresarial, a la que han assistit 45 persones aturades usuaris de l’Associació Reintegra.