Dins les activitats del Programa E2, aquesta setmana s’ha impartit el  Taller de creativitat a l’Escola del Treball de Lleida per alumnes de 1r de CFGS. I a l’escola Episcopal un Taller per a l’elaboració del Pla d’Empresa, pla econòmic i financer.

Pel que fa a les activitats proposades en els Dimarts Feiners Dimarts feiners,  accions d’orientació professional adreçada a persones que estan en procés de cerca activa de feina, al Cei La Seu d’Urgell s’ha impartit la càpsula Organització personal i gestió eficaç del temps,  taller vivencial i participatiu per aprendre diferents tècniques d’organització per poder treure’n rendiment al nostre temps.

Per tal de millorar  en els diferents àmbits de la gestió de l’empresa ,  Tremp a  les instal·lacions del Cei del Pallars Jussà.,  s’ha impartit la càpsula formativa Crea i amplia la teva xarxa de contactes a través del Networking virtual. Més del 80% dels projectes, col.laboracions, negocis, ofertes i aliances actuals es mouen i es cobreixen mitjançant una xarxa de contactes. Tenir una xarxa estratègicament cultivada o, el que és el mateix, fer networking professional de forma acurada (presencial i virtual) és una potent eina que tot professional hauria d’incorporar a les seves tasques habituals. Els participants amb aquesta formació han adquirit les bases, fases, metodologies i eines per portar-ho a la pràctica d’una manera correcta. I  Al Cei de les Borges Blanquess’ha impartit la càpsula Formativa,  Publicitat a Google bàsic, en la què se ha explicat als participants la importància  de la publicitat a Internet i, concretament, a Google. “Si no tens visibilitat, no aconseguiràs clients”.

El Cei de Tàrrega, ha impartit una càpsula formativa sobre les Tècniques de vendes: menys business plan  i més vendes. I per acabar la setmana aquest divendres el CEEILLEIDA ha impartit la càpsula formativa,  Email màrqueting: Com fer un newsletter professional i eficaç. L’email màrqueting és l’eina més eficaç de màrqueting directe. Per treure-li el màxim profit ha d’ estar correctament enfocada i organitzada. Si el missatge de la newsletter està ben construït, l’oferta és atractiva i el contingut és interessant, els destinataris poden compartir-lo amb altres persones, passant a ser una mena de “recomanació.” Convertint-se així en màrqueting viral. L’enviament de newsletters per mail és la millor manera de mantenir una relació estable a llarg termini amb els clients actuals i els clients potencials.