Tècniques de comunicació, com captar clients o accedir a les ofertes de feina que no es publiquen són les temàtiques que s’han abordat aquesta setmana

26-10-2018 Aquesta setmana més d’una cinquantena d’inscrits a les sessions formatives que ofereix GLOBALLEIDA  a través del catàleg EmForma al conjunt del territori. Formació adreçada a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial, per fomentar l’ocupació i l’autoocupació.

Pel que fa a la formació inclosa en els Dimarts Feiners, dirigida a persones que estan en procés de cerca activa de feina, a Mollerussa s’ha impartit una sessió formativa sobre  “Tècniques de comunicació: Parlar en públic”, a càrrec de David Jorba. També a l’Institut Municipal d’Ocupació de Lleida, IMO, l’Erika Arenas ha estat l’encarregada d’impartir la sessió formativa “Accedeix a les ofertes de feina que no es publiquen” en la què, ha donat als assistents la formula màgica per aconseguir-ho.

Per altre banda,  Pel que fa a les sessions formatives incloses en els Dijous Emprenedors, el CEEILleida ha organitzat la càpsula formativa  “Com captar clients potencials a través de Google i xarxes socials en pilot automàtic”, a càrrec de Raül Lucena, especialista en màrqueting digital, en la què ha demostrat que és possible aconseguir clients a través de Google i les xarxes socials de forma sostenible i en pilot automàtic.