El catàleg EmForma de GLOBALLEIDA ofereix diferents temàtiques relacionades amb tots els àmbits de l’empresa

GLOBALLEIDA, a través del catàleg EmForma ofereix formació en diferents àmbits de la gestió empresarial,  fomenta l’esperit emprenedor entre els joves i facilita la creació d’empreses amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i l’autoocupació.

Aquesta setmana al CEEILLEIDA s’ha impartit la càpsula formativa: Instagram per a empreses, a càrrec de Mariama Sall, amb l’objectiu de conèixer les funcions més útils d’Instagram per a les empreses amb 21 inscrits.

També al CEI Cervera  han participat 17 inscrits  a la càpsula : Introducció a la creativitat publicitària per a xarxes socials. I al CEI Borges Blanques una càpsula, sobre el  Personal Branding , en la que s’ha abordat la importància de considerar-se a un mateix com una marca i diferenciar-se així dels altres i aconseguir el major èxit possible, tant en les relacions socials com en les professionals.. a la que han assistit 5 persones interessades en la temàtica

Pel que fa a les activitats proposades en els Dimarts Feiners, sessions formatives adreçades a persones que estan en cerca activa de feina, a l’Ajuntament de Mollerussa s’ha impartit la sessió formativa: Habilitats psicológiques que augmenten el benestar, a càrrec de l’ Anna Morreres, per tal d’entendre i conèixer com augmentar el benestar psicològic i felicitat entrenant determinades habilitats que la generen.