Els alumnes que van participar en el cicle formatiu Dijous Emprenedors al Cei Torrefarrera, van rebre  el diploma que acredita aquesta formació.

 

El Cei Cervera i el Cei Pallars Sobirà van impartir un taller especialitzat en com gestionar una empresa i les tendències i oportunitats del consumidor.

Ahir, es va cloure el cicle dels Dijous Emprenedors al Cei Torraferrera, i l’alcalde de la localitat, Jordi Latorre, va ser l’encarregat de lliurar als vint-i-quatre participants el certificat que acredita aquesta formació.

La formació que s’ofereix amb aquest cicle, està adreçada a emprenedors/res, responsables PIME’s, nous/ves empresari/ries, que vulguin millorar la  gestió diària  d’una empresa innovadora. Cada  sessió està especialitzada en àrees com el Marketing 2.0;  Passos i costos per crear la teva empresa; Les habilitats Comunicatives o la definició del model de negoci (Mètode Canvas).

Simultàniament, al Cei Cervera, es va impartir el  taller que portava per títol, “El que ha de saber l’emprenedor per gestionar l’empresa a càrrec d’Anna Belén Cambra, que va comptar amb una vintena d’inscrits. Així com al Cei Pallars Sobirà, s’impartia el taller “El consumidor actual: Tendències i oportunitats, a càrrec de Xavier Roca, que va comptar amb una dotzena de participants.

Des de GLOBALLEIDA, s’ofereixen diferents càpsules, tallers i cicles de conferències a tot el territori,  a través de la Xarxa de Centres Empresarials, amb l’objectiu de donar formació especialitzada per  crear amb èxit una empresa i poder contribuir a la millora professional. El Cei Torrefarrera el Cei Cervera i el Cei Pallars Sobirà, formen  part de la Xarxaceilleida, que dinamitza el consorci GLOBALLEIDA, i que actualment compta amb 18 centres, 180 espais i més de 12.000 m2 a disposició de les persones.