En la conferència, en clau de concurs “3,2,1…Acció: Entrena les teves competències”: Posa a prova els teus coneixements sobre les tendències actuals del mercat de treball i descobreix les competències més cercades per les empreses, organitzada per GLOBALLEIDA.

Un any més GLOBALLEIDA, a la Fira Formació Professional i Treball F&T ha organitzat diferents activitats, totes elles encaminades a fomentar l’esperit emprenedor entre els estudiants de les terres de Lleida.

L’activitat més esperada ha tingut lloc avui, de la mà del canari, Fran Rojas, educador social i promotor de l’educació i la formació en clau d’humor, sota el títol, “3,2,1…Acció: Entrena les teves competències”: Posa a prova els teus coneixements sobre les tendències actual del mercat de treball i descobreix les competències més cercades per les empreses Una conferència en format concurs, en la que, Rojas ha aconseguit captivar als més de 50 joves que han assistit. D’una manera molt dinàmica divertida ha explicat la rellevància que han pres les competències en el món laboral actual i  com aquestes competències clau, són les noves tendències  a les què, se’ls hi atribueixen un paper igual de rellevant i complementari als coneixements tècnics, assolits per la formació i l’experiència, que tradicionalment han estat els factors predominants.

Tot seguit, s’ha organitzat el Taller-Inspiració: Consciència i creativitat a l’hora d’escollir el meu futur professional, en el què, un grup de 50 estudiants ha treballat l’empoderament interior cap a uns objectius professionals alineats als talents de cada persona, a càrrec de, Raquel Cánovas.

També al nostre estand, s’han organitzat tallers per estimular la creativitat i, conèixer l’exposició, Idea, Projecte, Realitat: Tot comença amb la teva idea, que serveix per conèixer els serveis que ofereix el Consorci GLOBALLEIDA i les accions que es porten a terme per desenvolupar una idea de negoci.

En el marc de la Fira, ahir el conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró,  juntament amb el delegat d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés van presentar el balanç del programa E2, Escola d’Emprenedors des de 2015 i fins el primer trimestre de 2018, programa amb el que s’han aconseguit uns resultats molt satisfactoris.

Aquest any GLOBALLEIDA, també ha col·laborat amb el Departament d’Ensenyament en l’organització de diferents activitats com : amb la Mostra d’Emprenedoria a ESO i Batxillerat que organitzen varis centres de secundària de Lleida o amb el Repte d’Emprenedoria (Challenge) a alumnes de CF, organitzat pel grup ICE-UdL d’emprenedoria a la FP, del que també en formem part.