El Centre empresarial de la Val d’Aran compta amb unes instal·lacions de més de 950m2 a disposició dels emprenedors. Actualment amb una ocupació del 77.7%

GeoSIG Solutions, està una empresa especialitzada en el camp dels Sistemes d’Informació Geogràfics (SIG). Aquesta eina, principalment, permet generar i organitzar la informació en capes geolocalitzades, per millorar en la gestió i l’anàlisi de les dades geogràfiques.

L’empresa aranesa, realitza projectes de cartografies i genera bases de dades geogràfiques de les principals xarxes de serveis, i té com a objectiu implantar l’ús dels SIG a ajuntaments de la Val d’Aran i del Pirineu per millorar la seva gestió.

El Cei Val d’Aran compta amb 9 locals per a empreses (7 d’ells ja ocupats), amb unes instal·lacions de més de 950m2 a disposició dels emprenedors, que dona l’oportunitat del desenvolupament de noves empreses, acollint a les seves instal·lacions empreses innovadores o que tinguin relació amb les noves tecnologies. D’altra banda, ofereix el suport al sector empresarial del territori mitjançant la transferència tecnològica i millora de les xarxes de cooperació entre empreses del territori.

El CEI Val d’Aran, forma part dels 18 centres empresarials que conformen  la Xarxa Cei que dinamitza GLOBAlleida