Una dotzena d’empreses lleidatanes s’han entrevistat amb analistes de  l’Institut Català de Finances (ICF) i de l’ Institut de Crèdit oficial (ICO) amb les que hansol·licitar préstecs perU valor de 2,5 M€.

 

Amb aquesta, ja són set les rondes de finançament organitzades per GLOBALLEIDA, el que suposa la negociació de  17,5 M€ en préstecs a interessos reduïts per a més d’un centenar d’empreses

Dins de l’àrea de Finançament, GLOBALLEIDA com a promotor financer i dinamitzador de l’emprenedoria i l’empresa, ha organitzat una Ronda d’Assessorament Financer, amb l’objectiu d’apropar al teixit empresarial de les terres de Lleida, recursos per a endegar i consolidar els seus projectes.

A les 12 empreses inscrites se’ls hi ha agendat  entrevistes amb els analistes de l’ Institut Català de Finances (ICF) i de l’ Institut de Crèdit oficial (ICO) en las que han pogut preguntar per la línia que millor s’adaptava a les seves necessitats de finançament a través de les quals han pogut sol·licitar préstecs per valor de 2,5 Milions d’euros.

 

Les línies de finançament de l’ICF i ICO  estan  dirigides a Autònoms i/o PIME, indistintament de la seva dimensió, producte o sector, amb un projecte empresarial definit. La disposició de l’ ICF aquest 2014 és de 680M€ i fins aquest novembre l’ICO ha disposat de 18.254M€ dels quals  el 19,67%  ha estat  per a Catalunya.

Cal destacar, que GLOBALLEIDA ha  organitzat sis  rondes de finançament anteriorment en las que un centenar d’empreses  han pogut negociar més de 15M€ en préstecs a interessos reduïts per finançar els seus projectes als que hi sumem els 2,5M€ que s’han sol·licitat avui.

Les  Rondes d’Assessorament Financer, organitzades per GLOBALLEIDA, han tingut lloc avui, dimecres 12 de novembre, a la Cambra de Comerç de Lleida.

Per altre banda, recordem que  el proper 19 i 25 de novembre, està prevista una  xerrada informativa  sobre línies de CDTI, Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial  i ENISA,.Empresa Nacional de Innovación, S.A. De 10.00 a 11:30h. (obert a tothom). Edifici H3, tercera  planta, PCiTAL.

 

Lleida, 12 de novembre de 2014