Organitzant activitats i conferències per fomentar l’esperit emprenedor entre els estudiants de les terres de Lleida

Com entitat de referència en l’emprenedoria GLOBALleida un any més estarà present a la Fira Formació Professional i Treball F&T que es celebra els dies 25 i 26 d’abril organitzant diferents activitats, totes elles encaminades a fomentar l’esperit emprenedor entre els estudiants de les terres de Lleida.

Amb la participació de Xavier Piria, enginyer, formador i  conferenciant internacional en PNL i comunicació persuasiva que impartirà la conferència, Els secrets de l’èxit professional. A més al nostre estand, els visitants podran fer un recorregut per  l’exposició, Idea, Projecte, Realitat: Tot comença amb la teva idea, i participar en diferents Tallers que s’han organitzat per treballar i estimular les habilitats emprenedores. A més tots els joves que visitin l’estand tindran l’oportunitat d’inscriure’s per fer el test de l’emprenedoria o el del talent, i rebre els resultats en el mateix moment i per correu electrònic amb el que es defineix el seu perfil professional.

Tanmateix el conseller delegat de GLOBALleida, Oriol Oró,  juntament amb el delegat d’Ensenyament a Lleida, Carles Vega presentaran el balanç de resultats 2014-2019 del programa E2, Escola d’Emprenedors, adreçat als alumnes i professors dels centres educatius, un programa que inclou els Premis E2 amb el que s’han aconseguit uns resultats molt satisfactoris.