Amb més de 100 accions formatives adreçades als agents de promoció econòmica del territori per millorar i donar suport al desenvolupament del teixit empresarial.

Amb un ventall de propostes de diferents temàtiques que impartiran una seixantena de formadors professionals a 1800 persones en aquest primer semestre.

El conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró, el regidor de l’Ajuntamet de Lleida, Rafael Peris i  el diputat provincial i alcalde de Les Borges Blanques, Enric Mir, han presentat aquest matí, el nou Catàleg d’Accions Formatives EmForma, que es publicarà semestralment.

GLOBALLEIDA, ha posat a disposició dels  agents de promoció econòmica del territori, el catàleg EmForma, que ofereix un ventall d’accions formatives,  adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial, fomentant l’ocupació i l’autoocupació.

La formació que proposa aquest catàleg és molt amplia i,  es proposen activitats de diferents disciplines que va des de, com donar forma a una idea, com despertar l’esperit emprenedor, el procés d’elaboració del pla d’empresa o en la fase de consolidació programes de creixement i consolidació empresarial.

També es treballa l’àrea de finançament donant a conèixer les novetats i oportunitats financeres i s’ofereix formació especialitzada en els àmbits de la gestió de l’empresa en innovació, internacionalització, eines 2.0, o com treballar les habilitats personals a través de tallers pràctics o vivencials.

En el catàleg s’inclouen sessions d’orientació professional on es treballen aspectes claus per buscar feina, s’entrenen les habilitats professionals adaptades a les necessitats de les persones que busquen feina o una millora professional.

Aquest catàleg està obert a incloure qualsevol modificació o demanda de formació especialitzada en temàtiques especifiques, que puguin contribuir a millorar els resultats en la dinamització  de promoció econòmica del territori o en el  suport al seu teixit empresarial. Una part de les accions formatives que es fan a la Xarxa de Ceis es financen a través del conveni que el CEEILLEIDA té amb cada Cei membre de la Xarxa, amb una aportació de 3.000€ per a cada un.

En aquest primer semestre en el conjunt del territori s’han sol·licitat 108 accions formatives que s’impartiran en les instal·lacions dels centres empresarials de la Xarxa Cei i en alguns dels ajuntaments i Consells Comarcals del territori amb una participació prevista  de 1.800 persones.

 

Lleida, 15 de març de 2016

http://www.globalleida.org/sites/default/files/dsc_9599.jpg