Propostes formatives per a la millora personal i professional

GLOBALLEIDA a través del catàleg Emforma ofereix  un ventall d’accions formatives adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial per fomentar l’ocupació i l’autoocupació

Les propostes formatives que inclou el Programa E2, Escola d’Emprenedors adreçat a alumnes i professors dels centres educatius del territori s’han impartit aquesta setmana a l’ INS Torrevicens amb el Taller Marca Personal impartit per Xavier Roca. I  el  Taller Potència La teva creativitat, a càrrec de Laia Martínez de Ingeniamoments.

A l’Institut La Segarra s’ha impartit la tercera part del Taller del Pla d’Empresa Econòmic i Financer a un grup de 36 alumnes de CFGM i CFGS, d’electromecànica de vehicles, atenció a persones en situació de dependència i higiene bucodental.

Pel que fa a les accions de formació en diferents àmbits per millorar la gestió de l’empresa, al CEEILLEIDA s’ha impartit la càpsula formativa: Descobreix, potencia i   comunica el teu talent, a càrrec de Xavier Roca.