Una proposta adreçada als alumnes del centre amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora a través de l’experiència d’empreses lleidatanes

2019.03.08 Avui, a la Jornada d’Emprenedoria a ILERNA, la coordinadora de l’àrea d’emprenedoria de GLOBALLEIDA,  ha estat l’encarregada de moderar la primera Taula rodona “Emprendre a Lleida” proposada en la Jornada pel foment de la cultura emprenedora que se celebrat avui, adreçada als seus alumnes i amb la participació representants d’empreses lleidatanes que formen part de la Xarxa Cei per explicar la seva experiència emprenedora.

Com és el cas de Oscar Velasco de l’empresa  Dragonfly.bike. de Fabricació i customització de bicicletes personalitzades (DFLY Bike). Laia Martínez de l’empresa Ingenia moments, una agència de creativitat i comunicació (INgenia Moments by Laia Martínez). I Albert Tomàs que ha presentat un Projecte d’emprenedoria. Màrqueting digital i disseny gràfic. Empresa familiar Aluminis Tomàs.

A la segona taula rodona sobre l’emprenedoria d’aquesta jornada, Emprendre a Lleida’ moderada per Jordi Verdú, tècnic del CEEILleida, també participen tres empreses del CEEILleida. En aquest cas els emprenedors  convidats han estat John Amin De l’empresa INTECH3D, Sergi Almacelles, de Kopen Software, i Àlex Surroca, de l’empresa USE-IT.