Amb aquest programa 15 autònoms o micropimes enfortiran la seva capacitat de gestió econòmica, comercial i organitzacional.

Apadrinat per l’escriptor Toni Garcia Ramon, autor del llibre “Autónomos, la guía definitiva“ 

GLOBALLEIDA, ha presentat el nou programa “T’ACOMPANYEM” de consolidació empresarial per donar suport a les persones treballadores autònomes i micropimes, més enllà de la fase de creació de la seva empresa, amb l’objectiu d’impulsar el seu creixement i enfocat a donar un suport global en totes les àrees estratègiques de l’empresa.

 

Amb aquest programa de disseny propi es vol recolzar a les empreses existents que també necessiten suport i implementar les accions que les reforcin. És treballarà amb un grup de 15 persones màxim i es faran accions formatives grupals, tutories  i  mentorització individual a demanda de cada emprenedor/a, per tal de millorar el control de la seva gestió, considerant el seu model de negoci  la seva proposta de valor, i enfortir la seva capacitat de gestió econòmica, comercial i organitzacional.

 

Els destinataris d’aquest programa són persones treballadores autònomes que portin menys de 5 anys des de l’inici de l’activitat i treballadors autònoms societaris sota la forma jurídica de societat civil privada, comunitat de béns o societat limitada que portin menys de 5 anys des de l’inici de l’activitat.

 

L’acte ha comptat amb la participació del periodista i escriptor Toni Garcia Ramon, autor del llibre “Autónomos, la guía definitiva“ que apadrina aquest programa. Garcia Ramon ha plantejat com garantir la supervivència dels autònoms i ha explicat com funciona el sistema que regula la seva vida professional. Amb un humor intel·ligent ha presentat el seu llibre amb el que diu que, “cap autònom es tornarà a sentir sol”,  el que no necessàriament vol dir que es sentirà millor. Però el que ha assegurat, al marge de tot es que qualsevol que estigui acollit en aquest règim de treball es sentirà identificat amb el que explica en el seu llibre.

 

El conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró, encarregat de presentar el programa, ha estat acompanyat del vicepresident de la Diputació de Lleida, Pau Perdices, del 2n Tinent d’Alcalde de l’ajuntament de Lleida, Rafael Peris i del President de la Cambra de Comerç de Lleida, Joan Simó.
 

Lleida, 5 d’abril de 2015