En la que disset empreses emergents de diferents centres empresarials del territori donen  a conèixer els seus productes i serveis.

Entre les que destaquen com a novetat  en aquesta edició, Publickment, dedicada a la gestió de la publicitat als ascensors i Globaldron, de serveis aeris amb drons, o Use-it i Neosalus que es consoliden com a participants pels bons resultats i oportunitats comercials que obtenen.

GLOBALLEIDA, planteja la fira de Sant Miquel, com una oportunitat pels emprenedors, una iniciativa que facilita la promoció econòmica i el desenvolupament econòmic, empresarial i territorial de les Terres de Lleida.

Des de el 2013, GLOBALLEIDA promociona als emprenedors de la Xarxa Cei a les diferents Fires que es celebren a la  ciutat, posant al seu abast un estand de 64m2 en el que poden exposar i donar a conèixer els seus productes i serveis.

Per tal d’optimitzar els resultats de la  participació dels emprenedors a les fires, GLOBALLEIDA, els hi ofereix  formació a tots els interessats a conèixer els aspectes que cal treballar abans, durant i després de participar en una  fira, de manera efectiva, reduint els costos i maximitzant els avantatges.

La fira es planteja com  un espai  per obtenir oportunitats comercials,  un excel·lent aparador per a que les empreses de la Xarxa Cei, puguin  donar a conèixer els seus productes i serveis, consolidar clients i mercats o conèixer de nous.

Les empreses que  participen en la 61ª edició de la  fira de Sant Miquel són: Blakpier, Neosalus, I-COMPETIA, Nearcrums, Ecoestudi, Akis International, RepaQ, Euro Iso, Publkment, Sosteca, Use-it, GE plus, SG Consultors Formadors, GlobalDron, Husse Lleida o Imartec i Dax que per necessitats d’espai estan ubicades en els espais exteriors per compte pròpia.

Actualment la Xarxa de Centre de Centres d’Empreses Innovadores de Lleida, compta amb 18 centres arreu del territori amb més de 180 oficines que estan a disposició de totes aquelles persones que volen tirar endavant una activitat empresarial en més d’12.000m2.

 

 

Lleida 25 de setembre de 2015