Després de la desacceleració de l’estiu més de 50 inscrits han assistit a les  sessions formatives organitzades a la Val d’Aran, Torrefarrera, Les Borges Blanques i Lleida

GLOBALLEIDA, en col·laboració amb els ens de promoció econòmica de la província ofereix un servei de formació a través del catàleg EmForma, accions formatives adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en la gestió empresarial per fomentar l’ocupació i l’autoocupació.

La formació aquesta setmana ha començat al Conselh Generau d’Aran amb una proposta inclosa en la secció dels Dimarts Feiners, sessions d’orientació professional de curta durada on es treballen aspectes claus per  buscar feina i entrenar les habilitats professionals adaptades a les necessitats de les persones en procés de recerca i/o millora de feina.  “Organització personal i gestió eficaç del temps”, ha estat el títol de la sessió formativa, un Taller vivencial i participatiu per aprendre a controlar els lladres del temps, a càrrec d’Oscar Becerril, expert en intel·ligència emocional i coach personal.

Pel que fa a les càpsules formatives orientades a millorar la gestió de l’empresa   al Cei Torrefarrera, s’ha impartit “Els pecats capitals de l’emprenedor”, a càrrec d’ Oriol Pujol. Tanmateix al Cei Les Borges Blanques, Mavi Rodriguez llicenciada en Administració i Direcció d’empreses ha impartit la càpsula “Noves reformes de la llei d’autònoms” amb l’objectiu d’apropar als empresaris els canvis en la nova legislació que afecta a les persones treballadores per compte propi i autònoms.

També al Centre d’Iniciatives Empresarials del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, s’ha impartit la càpsula formativa “Habilitats de negociació clau per emprendre” en el què els setze participants han pogut desenvolupar la seva habilitat negociadora a partir de crear una primera impressió positiva, amb mètodes per connectar amb els altres (clients, treballadors..), comunicant i negociant amb més energia i com expressar les pròpies conviccions amb més claredat. Un taller impartit per Jordi Cabestany, professor de Màrqueting i Comerç Internacional. Trainer Internacional.