Amb la participació d’11 empreses liderades en un 39% per homes i en un 61% per dones

Un programa adreçat als  autònoms i micropimes del territori, enfocat a donar suport global a totes les àrees estratègiques de l’empresa

Lleida, 20 de juny de 2018. Avui les 11 empreses seleccionades per participar en la quarta edició del programa T’acompanyem, de creixement empresarial adreçat  a autònoms i Pimes, han assistit  a la primera jornada formativa, que ha començat, amb una sessió de networking a través de la dinàmica trencagel, on cada participant s’ha presentat a la resta, seguida d’una sessió sobre la força que té la marca personal i la petjada que deixa en el propi projecte empresarial.

En aquesta edició destaquen projectes molt interesants i singulars com es el cas d’una empresa dedicada a la producció de Lavanda a l’horta de Lleida, el quiromassatge i educació en massatge infantil, l’assessorament per a agricultors, Serveis d’atenció domiciliària, de coaching i  formació, botigues de roba i complements, una floristeria o la venda de carn ecològica de vedella del Pirineu i el turisme rural entre d’altres.

Els participants en aquest programa volen trobar l’assessorament en tots els camps, per fer més productiva la seva empresa. El 45% tenen la seu social a la ciutat de Lleida i el 55% a la resta del territori. En aquesta edició 39% de les persones participants són homes enfront d’un 61% que són dones. Per sectors destaquem que el 18% pertanyen a l’agricultura i un 82% al sector serveis.

Com a resultat del conveni signat entre GLOBALLEIDA i la Regidoria de Medi Ambient i Horta i dels acords de col·laboració amb la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, en aquesta edició participen 1 empresaris productors de l’horta de Lleida i 2 empreses amb projectes d’emprenedoria social liderats per joves.

Sobre el programa

El programa “T’ACOMPANYEM” impulsat per GLOBALLEIDA es va crear  per donar suport a les persones treballadores autònomes i micropimes per afavorir la consolidació dels seus projectes empresarials, més enllà de la fase de creació de la seva empresa.

Adreçat a autònoms i micropimes amb un projecte empresarial en marxa i que portin menys de 5 anys des de l’inici de l’activitat, que els ajudarà principalment a definir el model de negoci, establir l’avantatge competitiu respecte de la competència, detectar noves oportunitats, establir una estratègia comercial eficient i definir uns indicadors de control i mesurar els resultats esperats.

El programa pretén que aquest col·lectiu millori  el control de la seva gestió, considerant el seu model de negoci  i enfortir la capacitat de gestió econòmica, comercial i organitzacional.