Amb 116 assistents a les sessions formatives organitzades en el conjunt del territori.

GLOBALLEIDA, amb l’objectiu de fomentar la creació d’empreses i l’ocupació ofereix la formació especialitzada i multidisciplinar que inclou el catàleg EmForma.

Pel que fa a les activitats proposades en el  Programa E2, Escola d’Emprenedors, per fomentar la cultura emprenedora en l’àmbit del sistema educatiu mitjançant accions i activitats adreçades a l’alumnat i personal docent , l’Escola del Treball, ha organitzat dos sessions del  taller de Negociació i Relacions Internacionals “Com  obtenir sempre el sí. Tècniques de negociació basades en principis per a emprenedors” a càrrec de Ferran Gonzalez al què, han assistit 56 alumnes de Cicles Formatius. I a l’escola  LEstonnac de Lleida, també dintre del  Programa E2 s’ha impartit la segona part del taller del Pla d’Empresa: Com dur a la realitat la nostra empresa. Per un grup de 20 alumnes d’ESO a càrrec de Marta Grañó.

Tanmateix aquesta setmana han estat 40 els participants a les sessions formatives dels Dimarts Feiners que s’han impartit al Cei Cervera amb la càpsula,  Accedeix a les ofertes de feina que no es publiquen, a càrrec de l’Erika Arenas. A l’IMO Lleida, Com fer un currículum vitae atractiu: CV per competències i CV artístic , a càrrec de Nina Capacete. I  a l’ajuntament de Torrebesses,  Com tenir un bon dia”: Pensar en gran, sentir-se millor. Sessions d’orientació professional en les què es treballen aspectes clau per buscar feina, s’entrenen les habilitats professionals adaptades a les necessitats de les persones que busquen feina o una millora professional.