Aquesta setmana hem impartit formació en diferents àmbits per millorar la gestió de l’empresa.

Al Cei La Seu d’Urgell Francesc Pérez expert en finances i en direcció i planificació financera i comercial en la gestió i administració d’empreses, consultor i formador ha impartit la càpsula formativa: CONCEPTES BÀSICS DE GESTIÓ DE FINANCES I TRESORERIA. Centrada en donar a conèixer els dos conceptes bàsics de la gestió de tresoreria, que de manera predominant es basa en, el cobrament i el pagament, els circuits d’aquests conceptes i el control i gestió de les condicions bancàries.

També al viver FP Emprén s’ha impartit el  Taller de robòtica amb dinàmica de rols” a càrrec de l’ingenier, Andreu Culleré Monfà, què en aquesta proposta ha utilitzat la Robòtica com a recurs per treballar habilitats professionals i de dinamització de grups de treball.

I, al CEI Les BORGES Blanques, Com redactar Newsletters irresistibles, impartida per Montse Díaz,  ha estat la proposta formativa d’aquesta setmana en la que els participants han après que una Newsletter és un email informatiu que envia una empresa, marca o bloc a través d’un correu electrònic, la importància de l’ ’email-màrqueting com una de les eines més eficaces del màrqueting directe i les avantatges de tenir-la com  una eina senzilla per comunicar-te amb els teus clients o usuaris.

Pel que fa a la formació inclosa en el Programa E2, Escola d’Emprenedors adreçada a alumnes i professors s’ha impartit una sessió sobre Els Factors clau a tenir en compte per iniciar un projecte empresarial, impartit per la tècnica d’emprenedoria de GLOBALLEIDA, Maria Ruiz. Una sessió formativa a la que s’han inscrit 25 persones que participen en el Programa Noves Oportunitats de la Fundació Ilersis, Reintegra i Prosec pdt.