Amb més de setanta inscrits en les sessions formatives a Lleida, Tàrrega, Cervera i Les Borges Blanques.

Més de setanta inscrits  han participat en les sessions formatives impartides en els diferents centres empresarials de la Xarxa de Cei’s del territori, que ofereix el catàleg EmForma impulsat per GLOBALLEIDA.

Sessions formatives a Lleida, Les Borges Blanques, Tàrrega i Cervera. Al Ceeilleida, Xavier Roca, postgrau de lideratge ESADE, llicenciat en ADE i MBA i soci consultor a Smart Marketing, ha impartit la sessió “Personal Branding 2.0”, amb l’objectiu d’aprofitar el potencial de la web i les xarxes socials per comunicar la marca personal. Al Viver FP Emprèn – PCiTAL, a càrrec d’ Ana Campos, s’ha organitzat un Taller de “Com vendre’s a un mateix”  al que han assistit vint persones.

Així mateix, el CEI Borges ha ofert una sessió sobre “Contractes bancaris”, a càrrec de l’assessora jurídica de la COELL, Marta Montserrat i al CEI Tàrrega s’ha organitzat una sessió formativa a càrrec de Francesc Altés, amb la càpsula “Vendre on-line mitjançant grans marketplaces: amazon, ebay, rakuten…”. Per la seva part, el CEI Cervera ha ofert  la segona sessió dels Dijous Emprenedors “Coaching comercial”, impartida per David Jorba, formador i motivador en intel·ligència emocional i PNL.

Lleida, 3 de juny de 2016

http://www.globalleida.org/sites/default/files/2-6-16-ceeilleida-personal_branding-3.jpg, http://www.globalleida.org/sites/default/files/2-6-16-cei_tarrega-dijous-1.jpg