La COVID-19 no atura nous casos d’èxit amb aquest programa, es tracte del Taller Xapa i Pintura Lozano, que després de més de 60 anys en funcionament, passa a les mans d’un jove emprenedor que assegura la continuïtat del negoci i del seu lloc de treball

Aquesta setmana Lleida TV ha presentat el nou cas d’èxit que suma GLOBALLEIDA amb el programa Reempresa promogut per la Cecot i Autoocupació, per garantir la continuïtat de les empreses de la demarcació de Lleida. Es tracta del cas concret del Taller de Xapa i Pintura Lozano, ubicat  al Polígon Industrial Les Canals de Lleida, en funcionament des de fa més de 60 anys.

El Xavier, un emprenedor amb experiència i especialitzat en el sector, amb aquest programa ha posat en marxa el seu negoci agafant un relleu que li ha permès no partir de zero. I ha destacat què, l’assessorament per part de GLOBALLEIDA  i del programa Reempresa “M’ha anat molt bé per fer el pla d’empresa i conèixer el procediment a seguir en el traspàs. El cedent m’ho ha posat molt fàcil i m’ha facilitat el procés. Conèixer el sector i el funcionament del negoci ha estat decisiu”.

Amb la  renovació estètica i la digitalització de tots els processos de la gestió del negoci, el mes d’octubre, el  Xavier va tornar a obrir les portes d’aquest Taller modern i innovador, mantenint com a objectiu la feina ben feta i la satisfacció del client. Mantenir el nom del Taller, suposa seguir sumant anys a un negoci que a Lleida és un referent.

Tant important com la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents. GLOBALLEIDA és punt oficial del programa Reempresa, mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, que suma en 2020, onze casos d’èxit en el conjunt del territori, 4 abans de la pandèmia i 7 des del març fins a l’actualitat, unes dades molt encoratjadores tenint en compte la situació actual provocada per la COVID-19.