Amb les empreses PortAventura, Wallapop i Talent Marketing Tour, formada per diferents YouTubers que han explicat la gestió del talent, les claus de l’èxit i els nous canals i oportunitats del Marketing de influencers per les marques.

Per finalitzar la Jornada s’ha enregistrat un “Manniquin Challenge” i un “Andy is Coming” amb tots els assistents i hem estat trending tòpic a Lleida amb el #GLLEndavant arribant a una audiència de més 150.000 usuaris a les xarxes socials.

Avui, la Universitat de Lleida ha acollit una nova edició de la Jornada per a l’Emprenedoria i el Creixement Empresarial, ENDAVANT, “Emprèn amb Talent”  a la que han assistit més de 400 persones de les què, prop d’un centenar han tingut de seguir la jornada des de una sala annexa a través d’una pantalla gegant i en la que experts en diferents sectors han desenvolupat un ampli programa d’activitats.

En el decurs de la jornada s’han desenvolupat tres àmbits; La gestió del talent a les organitzacions amb la ponència “Les oportunitats que PortAventura pot oferir als emprenedors a càrrec de Choni Fernandez, directora de Serveis Centrals Compres, Logística i Responsabilitat Corporativa de Port Aventura World; el cas  d’èxit empresarial de Wallapop amb la ponència “Les claus de l’èxit de Wallapop.” A càrrec de Carlos A. Macho. Content Marketing Manager.

I per acabar els nous canals de comunicació i el Marketing d’Influencers amb una taula rodona molt poc convencional en la què, els membres de l’empresa Talent Marketing Tour, formada per diferents YouTubers han explicat quins són aquets nous canals i les  noves oportunitats del Marketing de influencers per les marques i el seu cas d’èxit a Youtube en primera persona.

Els més de 400 assistents a la jornada han participat en el sorteig de diferents productes promocionals com entrades a PortAventura entre d’altres així com també han pogut compartir una porció del gran pastis que  l’empresa Talent Marketing Tour els hi ha ofert

D’altre per finalitzar la Jornada s’ha enregistrat un “Manniquin Challenge” i un “Andy is Coming” amb tots els assistents i hem estat trending tòpic a Lleida amb el #GLLEndavant arribant a una audiència de més 150.000 usuaris a les xarxes socials.

GLOBALLEIDA organitza anualment aquesta jornada amb l’objectiu de crear un espai  en el que  estudiants universitaris, de cicles formatius, emprenedors i públic general puguin escoltar a experts del món  econòmic, universitari i empresarial per reflexionar sobre la importància de la gestió del talent en les organitzacions i debatre al voltant de l’emprenedoria  i el seu encaix en l’economia de mercat.

Els representants de les diferents institucions que formen part del Consorci GLOBALLEIDA, Joan Gómez, Regidor de l’Ajuntament  de Lleida, Enric Mir, diputat  de la Diputació de Lleida, Ferran Badia , vicerector de la Universitat de Lleida  i el conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró han estat els encarregats de donar la benvinguda als assistents de la jornada.

http://www.globalleida.org/sites/default/files/_dft3271.jpg, http://www.globalleida.org/sites/default/files/_dft3354.jpg