Dins l’espai de GLOBALLEIDA, s’han donat a conèixer i han tancat acords comercials i projectes de futur immediat.

Una quinzena d’emprenedors de la Xarxa Cei, han compartit l’estand que GLOBALLEIDA, posa al seu abast en el decurs de la Fira Municipàlia, en la que han pogut donar a conèixer els seus productes i serveis, als representants de les diferents administracions públiques que els han visitat.

En aquesta edició, ha augmentat la presencia internacional, com és el cas de la  missió tècnica internacional dels països llatinoamericans que van visitar el nostre estand i es van interessar per diferents productes i serveis que ofereixen els emprenedors en aquesta Fira.

També, la consellera de Governació i Relacions Internacionals, Meritxell Borràs, en la seva visita va escoltar amb molt interès els projectes empresarials dels emprenedors al l’estand de GLOBALLEIDA.

Projectes com la seguretat informàtica, els serveis externs de I+D+I, els Drons, la gestió dels desfibril·ladors públics en temps real, la publicitat als ascensors, la venda de vestits a mida on line, la gestió de l’estalvi energètic o l’estudi i senyalització del patrimoni cultural, són algunes de les iniciatives que s’han promocionat en aquesta Fira.  

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i l’ alcalde de Lleida, Àngel Ros, s’han acomiadat dels emprenedors, els que han manifestat estar satisfets d’haver estat presents en questa fira que ha suposat un aparador per donar-se  a conèixer i que han acabat amb un balanç molt positiu.

GLOBALLEIDA, posa a l’abast dels emprenedors emergents de la xarxa, recursos que ajudin a dinamitzar els seus projectes empresarials, com és el cas de facilitar la participació en Fires, en la que es poden donar a conèixer.

El consorci GLOBALLEIDA, és promotor de l’emprenedoria i dinamitzador de la Xarxa Cei, que compta amb 18 centres arreu del territori amb més de 180 oficines que estan a disposició de totes aquelles persones que volen tirar endavant una activitat empresarial en més de 12.000m2.

 

Lleida, 15 d’octubre de 2015

http://www.globalleida.org/sites/default/files/20151016_142217.jpg, http://www.globalleida.org/sites/default/files/img-20151014-wa0003.jpg