Avui s’han lliurat les claus de les 9 noves empreses que s’han instal·lat al CEEILleida en el segon semestre de 2017.

Les noves firmes Wattson, Mente en Blanco, Cross Point 365, Skilbo, Sabor a jamón, Teleponent, Blueindic, Xerept i Forsys Software, han generat 21 nous llocs de treball i han fet una inversió total de 104.000 euros per impulsar els seus negocis.

Dedicades a la comunicació, a l’adaptació de solucions de software, l’organització d’esdeveniments promocionals, la gestió empresarialla creació d’un softwares per dissenyar webs, l’assessorament agroforestal o la instal·lació  de  solucions energètiques

Aquest matí el CEEILleida ha celebrat l’acte de lliurament de claus a les nou empreses que han iniciat la seva activitat al Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILleida) durant el segon semestre d’enguany, la qual cosa suposa incrementar l’índex d’ocupació del viver al 83 per cent. Les noves firmes són Wattson, Mente en Blanco, Cross Point 365, Skilbo, Sabor a jamón, Teleponent, Blueindic, Xerept i Forsys Software, que se sumen a Flips Media, Synergie i Growing Together, que es van instal·lar en el primer semestre.

Entre les 9 noves empreses han invertit 104.000 euros per impulsar els seus negocis i han generat 21 nous llocs de treball. Actualment, entre les 30 empreses que hi ha instal·lades al CEEILleida hi treballen 134 persones, un 63% per cent més que fa un any.

En el decurs de l’acte, al que han assistit el president del Consell Directiu de la Fundació CEEILleida i diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Enric Mir, el conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró i el director del Centre Empresarial, Antoni Piñol, els representants de les noves firmes han explicat l’activitat que desenvolupen i s’han donat a conèixer a la resta d’emprenedors instal·lats al centre.

El treball constant i continuat en el temps ha fet possible la consolidació de la Xarxa Cei, la major xarxa de centres d’empreses innovadores en un únic territori, amb 18 centres empresarials amb més de 200 espais a disposició de les persones emprenedores, gestionada pel consorci GLOBALLEIDA, entitat que integra tota l’activitat de promoció econòmica i projecció del territori lleidatà.

 

Fitxes de les noves empreses del CEEILleida

Wattson: És una empresa instal·ladora que ofereix solucions energètiques òptimes. Treballa per utilitzar l’enginy i el coneixement per tal que les instal·lacions siguin eficients.

Mente en Blanco: Ofereix comunicació a 360º construint estratègies creatives amb una finalitat: despertar la ment del client i omplir-la d’idees sorprenents i innovadores. Gestiona màrqueting online, xarxes socials, el contingut de webs, redacció de blogs d’empreses, a més de realitzar reportatges fotogràfics i disseny de cartells, tríptics, invitacions, vinils i suports gràfics en general.

Crosspoint: Dedicada a l’adaptació de solucions de software de l’entorn Microsoft per a empreses, utilitzant informàtics propis i freelance.

Skilbo: Empresa Market place d’aptituds i habilitats. És una xarxa social que funciona com un taulell d’anuncis de perfils personals.

Sabor a jamón: Es dedica a l’obertura de mercats i a nivell europeu i formació de professionals del tall.

Teleponent: Productora de continguts multimèdia per a tercers. També explota un canal propi de notícies en viu.

Blueindic: Empresa guanyadora del Premi Yuzz 2017. Ofereix una aplicació web de gestió empresarial, adreçada als autònoms i la petita i mitjana empresa.

Xerept: Assessorament agroforestal per a l’optimització d’explotacions forestals i recerca de negoci per a implementació en els boscos.

Forsys Software: Forsys Software es dedica a fer eines per a WordPress, un dels softwares per dissenyar webs més utilitzats del món.