Programa impulsat per GLOBALLEIDA, per consolidar els projectes empresarials dels autònoms i micropimes del nostre territori.

Fins el dia 27 d’abril estarà obert el termini d’inscripció de la tercera edició del programa de consolidació empresarial per a autònoms i micropimes, “T’ACOMPANYEM” impulsat per GLOBALLEIDA i adreçat a persones treballadores autònomes amb un projecte empresarial en marxa i que, preferentment, portin menys de 5 anys des de l’inici de l’activitat.

El programa amb una durada de 8 mesos utilitzarà una metodologia àgil i flexible centrada en la millora del resultat i la viabilitat del projecte que permet adaptar el programa a la situació i demanda de cada empresa, a través de formadors i consultors experts.

En aquesta tercera edició està prevista la participació de 15 (autònoms i micropimes) en el programa, amb el que es vol recolzar a les empreses existents i implementar accions que les reforcin  per tal de millorar el control en la gestió, definir la proposta de valor o establir una estratègia comercial eficient, entre d’altes, per enfortir la capacitat de gestió econòmica, comercial i organitzacional.

El fet de disposar d’un equip de formadors i  consultors experimentats facilita poder fer un salt en el mercat i la possibilitat d’estudiar les oportunitats de donar un gir social al negoci. Tots els participants podran gaudir de la resta de serveis de GLOBALLEIDA per afavorir el networking i la generació de sinèrgies

Les empreses seleccionades participaran en les  accions formatives, 10 hores de formació grupal, amb un format dinàmic que fomenta el networking i l’intercanvi de coneixement i experiències i 6 sessions individuals amb un tutor, amb l’objectiu de definir una pla de creixement a mida. El que suposarà un total de 16 hores de formació i mentoratge per cada empresa participant.

La primera edició d’aquest programa, va començar al setembre de 2015 i donat l’èxit i satisfacció dels participants s’ha repetit any rere any, amb l’objectiu de donar suport i d’impulsar el creixement dels autònoms i micropimes del nostre territori, un programa enfocat a donar suport global en totes les àrees estratègiques de l’empresa i amb el que s’han obtingut uns bons resultats.

La participació en el programa és gratuïta i les  inscripcions es poden fer fins el dia 27 d’abril de 2018. Enviant formulari a l’adreça mbenitez@globalleida.org o www.globalleida.org