Una xarxa que actualment compte amb 15 centres adherits, dels quals 5  són de Lleida 

L’edifici Epicentre de Tremp ha acollit avui, la presentació de la Xarxa d’Allotjament Empresarials de Catalunya (XAEC) als membres de la Xarxa de CEI  de GLOBALLEIDA, amb l’objectiu de donar a conèixer les avantatges de formar part d’aquesta xarxa i animar-los a adherir-se.

La Xarxa d’Allotjament Empresarials de Catalunya (XAEC) és la unió d’ajuntaments, consells comarcals, diputacions i altres entitats d’arreu de Catalunya que gestionen espais d’allotjament empresarial i de serveis a l’emprenedoria, la innovació i d’assessorament en la planificació i creació d’empreses. El seu objectiu principal és el de millorar la coordinació interadministrativa i treballar de manera conjunta per tal de compartir iniciatives i experiències.

L’adhesió a la XAEC permetrà als seus membres coordinar accions formatives i de captació de talent i projectes empresarials que es puguin allotjar en aquests espais, la creació de noves sinèrgies que potenciïn les empreses allotjades i la defensa dels interessos comuns.

La  xarxa XAEC actualment compta amb 15 centres adherits de diferents punts de Catalunya, dels quals 5 pertanyen a la Xarxa de CEIs que dinamitza GLOBALLEIDA com és el cas del CEI Pallar Jussà, l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí (IMO) de l’Ajuntament de Lleida,  el CEI Torrefarrera, el CEI Bell-lloc (IDA) i el CEEILLEIDA.