LLEIDA WINE & GOURMET MEETINGS

OBJECTIUS

La Cambra de Comerç de Lleida en col·laboració amb GLOBALLEIDA, conscients de la importància de mantenir i augmentar la presència dels productes lleidatans i catalans en els mercats internacionals, volen contribuir a potenciar les exportacions de vins amb l’organització d’una Trobada Internacional, per la qual es convida a diferents mercats objectiu en cada edició.
Els objectius que persegueix aquest esdeveniment són els següents:
E
Donar a conèixer la qualitat i diversitat dels vins catalans entre els participants estrangers convidats.
E
Crear llaços de relació entre empresaris productors i els principals importadors del sector, permetent que els productors puguin mostrar les seves instal·lacions i els seus processos de producció als convidats estrangers.
E
I per últim, i per descomptat, l’objectiu principal és augmentar les exportacions de vins catalans en el mercat de referència escollit.

PROGRAMA

El programa, d’una setmana de durada, inclou jornades tècniques, taules rodones, trobades empresarials (B2B) que es duen a terme al Palau de Congressos de la Llotja de Lleida, i addicionalment, unes visites dels importadors als cellers de les empreses participants. Acostumen a participar entre 20 i 24 cellers (productors) i entre 10 i 12 importadors del país convidat.

Països Sud-americans

(Mèxic, Colòmbia, Perú, Costa Rica, Argentina, Brasil, Uruguai i Xile).

Estats units i Canadà

Xina

Japó

Corea del Sud

Rússia

Hong Kong i Taiwan

HORARI D'ATENCIÓ
De dilluns a divendres:
Matí:  de 8:00 a 15:00 h

CONTACTA AMB NOSALTRES
Tel. 973 725 522
Rambla Ferran 21 9a planta
25007 Lleida
 

 

HORARI D'ATENCIÓ
De dilluns a divendres:
Matí:  de 8:00 a 15:00 h

 

CONTACTA AMB NOSALTRES
Rambla Ferran 21 9a planta
25007 Lleida