Situació Excepcional degut al Coronavirus

Canvis en l’operativa i activitat de GLOBALLEIDA per fer front a la propagació del coronavirus.

El Consorci GLOBALLEIDA ha decidit aplicar un seguit de mesures excepcionals per tal de reduir al màxim el nombre de contactes entre persones i així reduir el potencial de contagi del coronavirus COVID-19 i fer front a la seva propagació. L’objectiu d’aquestes mesures no és altre que preservar la salut dels seus treballadors i el mantenir els serveis i activitats que presta a la ciutadania i a les empreses.

Les mesures entren en funcionament avui dilluns, 16 de març i es mantindran així fins que la situació ho demani.

  • En la situació actual l’activitat i serveis de GLOBALLEIDA es presten sense servei d’atenció al públic, és a dir, només de forma telefònica i/o telemàtica.
  • L’horari d’atenció de consultes telefòniques serà l’habitual de 9:00 fins les 14:00 h de dilluns a divendres.
  • Totes les consultes que no es puguin resoldre de forma directa, es resoldran de forma telemàtica en els dies següents. També informem als nostres usuaris que en el web de GLOBALLEIDA trobareu informació actualitzada a diari sobre la nostra activitat.
  • A partir del dilluns 16 de març, es cancel·len tots els viatges i les reunions presencials dins i fora de les instal·lacions de GLOBALLEIDA.
  • Així mateix, s’ajornen tots els actes públics i cursos de formació organitzats per GLOBALLEIDA, fins a nou avís.
  • Es mantenen les activitats internes i el desenvolupament de projectes de GLOBALLEIDA, tenint en compte les indicacions i les restriccions de les autoritats sanitàries.
  • Des de GLOBALLEIDA us anirem informant en propers comunicats.

Agraïm molt sincerament la vostra comprensió i us demanem disculpes per les molèsties que us pugui ocasionar l’aplicació d’aquests canvis de forma temporal.