Atenció als Mitjans de Comunicació, dimarts dia 5 d’abril a les 18:30 hores, al CaixaFòrum Lleida (Av. Blondel, 3 de Lleida    

 

T’ACOMPANYEM Nou Programa de consolidació empresarial per a autònoms i micropimes

 

Amb l’objectiu d’enfortir la seva capacitat de gestió econòmica, comercial i organitzacional.

L’escriptor Toni Garcia Ramon, autor del llibre “Autónomos, la guía definitiva“  apadrina aquest programa

GLOBALLEIDA, presenta demà dimarts 5 d’abril,  el nou programa “T’ACOMPANYEM” de disseny propi, amb l’objectiu d’impulsar el creixement dels autònoms i micropimes del nostre territori, un programa enfocat a donar suport global en totes les àrees estratègiques de l’empresa.

 

A través d’aquest programa, en el que participaran 15 (autònoms i micropimes), es constata, la línia de treball de GLOBALLEIDA, per recolzar les empreses existents que també necessiten suport i implementar les accions que les reforcin.

 

El programa ha de permetre a les empreses participants millorar el control de la seva gestió, considerant el seu model de negoci i la seva proposta de valor, i enfortir la seva capacitat de gestió econòmica, comercial i organitzacional

 

La presentació del programa a càrrec del conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró, comptarà amb la participació del periodista i escriptor Toni Garcia Ramon, autor del llibre “Autónomos, la guía definitiva“ que apadrina aquest programa. Garcia Ramon plantejarà com garantir la supervivència dels autònoms i els hi oferirà l’oportunitat d’aprendre com funciona el sistema que regula la seva vida professional.

 

 

Convocatòria:                                                                                       

Acte: Presentació nou programa “T’ACOMPANYEM” Consolidació empresarial per a autònoms i micropimes

Dia: Dimarts 5 d’abril de 2015

Hora: 18:30 hores

Lloc:   Caixa Fòrum Lleida (Av. Blondel, 3 de Lleida