Les firmes lleidatanes Outdoor Adventour i Blackpier van resultar premiades en les categories Empren- turisme i Empren-comerç en aquest guardó

Les dues empreses han participat en diferents programes de GLOBALLEIDA

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida, Paco Cerdà, ha rebut avui, als representants de les empreses Oudoor Adventour i Blackpier,  premiats en la 5a edició dels Premis Talent 2019 en  les categories Empren- turisme i Empren-comerç, una iniciativa per posar el talent al servei de les marques Barcelona i Catalunya. Dos projectes innovadors que han participat en els programes d’Acceleració Empresarial de GLOBALLEIDA i que ja han estat guardonats amb diferents premis relacionats amb el seu sector.

Els premis Talent organitzats per a  la Welcome Talent Society celebrats el passat 4 de juliol al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona, també van reconèixer amb el premi Talent d’Honor de Mecenatge al president de honor de Grífols, Víctor Grífols i van reconèixer amb els premis d’honor al president de Seat, Luca de Meo, a l’activista cultural i polític Josep Espar Ticó i, a  Pro activa Open Arms.

La trobada amb Pepo Foz de Outdoor Adventour i Joel Joli de l’empresa Blackpier, ha servit per posar de manifest la capacitat de generació de talent de les comarques de Lleida, tal com ha destacat el tinent d’alcalde Paco Cerdà, qui ha assenyalat que “és remarcable que Lleida tingui un nom propi en les categories Empren-turisme i Empren-comerç, que posen de manifest la capacitat d’innovació, emprenedoria i creixement empresarial a Lleida ciutat i arreu del territori”.

El premi Empren distingeix projectes que ja han sortit al mercat i que han destacat al llarg del darrer any. Estan distribuïts en quatre categories que busquen conèixer “talents diversos” en Disseny 2D, Interiorisme, Retail, Comerç, Consum, Turisme, Energia, Medi Ambient i Mobilitat.

Breu descripció de les empreses guardonades:

Categoria Empren-Turisme: OUTDOOR ADVENTOUR

Agència de viatges receptiva i empresa d’activitats amb seu a Sort que treballa a tot el Pirineu, principalment al de Lleida. Ofereixen experiències de senderisme actiu, aventura i turisme sostenible a la natura. Implicats en el territori, utilitzen guies locals, producte de proximitat i estan innovant amb productes vinculats a la sostenibilitat ambiental. Pepo Foz n’és el màxim responsable i ha participat en els Programes d’acceleració empresarial T’acompanyem i StartUp de GLOBALLLEIDA.

Categoria Empren – comerç: BLACKPIER

Empresa de Lleida. Sastreria online que reinventa el món de la moda tot venent un producte artesanal, sense descuidar l’assessorament en 3D o en botiga. Blackpier neix l’any 2012 al Centre Europeu d’Empreses i Innovació CEEILleida, com un projecte de comerç electrònic aplicat al sector tèxtil. Al 2016 van participar al programa d’acceleració empresarial StartUp de GLOBALLEIDA. Al gener de 2016 inauguren la primera botiga física a Lleida com a model de franquícia. I al gener de 2018 obren a Barcelona la segona botiga a peu de carrer, amb l’objectiu de seguir creixent i oferir el millor servei possible als seus clients. També recentment han obert un punt de venda a Andorra i pròximament una nova botiga a Alacant.