Programa de creixement empresarial adreçat a autònoms i Pimes

El programa “T’ACOMPANYEM” impulsat per GLOBALLEIDA es va crear  per donar suport a les persones treballadores autònomes i micropimes per afavorir la consolidació dels seus projectes empresarials, més enllà de la fase de creació de la seva empresa.

Les 11 empreses que participen en aquesta edició volen trobar l’assessorament en tots els camps de la gestió empresarial per fer més productiva la seva empresa. El programa a més de les formacions grupals, compta amb sessions de formació individuals, com és el cas de les tutories que han rebut avui, de les empreses,  Agrosolucions Ponent dedicats a l’assessorament d’agricultors, La mangala, empresa dedicada a l’atenció domiciliaria, Edgar Espada, dedicada a la venda de carn ecològica de vedella o l’empresa Aromes  de Can Roselló, que es dediquen a la producció de Lavanda, que en aquesta sessió formativa han treballat individualment el model de negoci.

Tanmateix la tutoria de La Floristeria, Anna Perelló, una floristeria molt polivalent que  a més  de dedicar-se a la venda de flors, es dedica també a la venda de moda i decoració, s’ha focalitzat en l’àrea  del màrqueting online.